top of page
  • Foto van schrijverMiskMask

Afspraak maken om te winkelen

Bijgewerkt op: 27 feb. 2021

M.i.v. woensdag 3 maart kun je een afspraak inplannen om te komen winkelen.

ik heb de dag in blokjes van een kwartier/half uur ingedeeld, om te voorkomen dat het te druk wordt bij het wisselen van de klanten.

Deze afspraak kun je inplannen via facebook of bel/mail/ app me, en dan plan ik de afspraak voor je in.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Een nieuw jaar

2024 is al weer 2 weken oud en ik merk dat ik weer in een bepaald ritme kom. De vaste (baby) collecties worden zoveel mogelijk bijgemaakt/aangevuld en de winkel wordt steeds mooier. Voor de kinderen v

Tijdelijk gewijzigde openingstijden

M.i.v. week 50 2023 hanteer ik andere openingstijden. In week 50 ben ik alleen geopend op vrijdag en zaterdag van 11.30 tot 16.30 uur. In week 51 ben ik geopend van 11.30 tot 16.30 op dinsdag en donde

20% korting

Vanwege de lockdown zijn ook wij gesloten. Daarom heb ik de volgende actie bedacht -winkel in de webshop -gooi je mandje vol -stuur mij een foto van jouw mandje, via mail/instagram of facebook -ik ber

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page