top of page

Een nieuw jaar

2024 is al weer 2 weken oud en ik merk dat ik weer in een bepaald ritme kom.

De vaste (baby) collecties worden zoveel mogelijk bijgemaakt/aangevuld en de winkel wordt steeds mooier.

Voor de kinderen vanaf maat 104 t/m 140/146 ben ik ook druk bezig.

Ook is er natuurlijk een afprijzing van de winter kleding van 20%.

Zoals altijd heb ik het hele jaar door afprijzingen van kleding, die uit de collectie gaan.

Vooral omdat ik de stoffen niet meer kan bijbestellen. Maar daar komen, uiteraard weer nieuwe stoffen voor in de plaats.

Kom snel eens een keer langs.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tijdelijk gewijzigde openingstijden

M.i.v. week 50 2023 hanteer ik andere openingstijden. In week 50 ben ik alleen geopend op vrijdag en zaterdag van 11.30 tot 16.30 uur. In week 51 ben ik geopend van 11.30 tot 16.30 op dinsdag en donde

20% korting

Vanwege de lockdown zijn ook wij gesloten. Daarom heb ik de volgende actie bedacht -winkel in de webshop -gooi je mandje vol -stuur mij een foto van jouw mandje, via mail/instagram of facebook -ik ber

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page