top of page
  • Foto van schrijverMiskMask

Tijdelijk gewijzigde openingstijden

M.i.v. week 50 2023 hanteer ik andere openingstijden.

In week 50 ben ik alleen geopend op vrijdag en zaterdag van 11.30 tot 16.30 uur.

In week 51 ben ik geopend van 11.30 tot 16.30 op dinsdag en donderdag t/m zaterdag.

De laatste week van het jaar ben ik helemaal gesloten.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Een nieuw jaar

2024 is al weer 2 weken oud en ik merk dat ik weer in een bepaald ritme kom. De vaste (baby) collecties worden zoveel mogelijk bijgemaakt/aangevuld en de winkel wordt steeds mooier. Voor de kinderen v

20% korting

Vanwege de lockdown zijn ook wij gesloten. Daarom heb ik de volgende actie bedacht -winkel in de webshop -gooi je mandje vol -stuur mij een foto van jouw mandje, via mail/instagram of facebook -ik ber

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page